Kesäloman loppu ja uuden kauden alku

EMIL ANTON

Uusi hapatustiimi

Ennen kesälomaa blogiltamme saattoi lukea, ettemme kesäloman aikana ”kokonaan lopeta julkaisutoimintaa, vaikkakin julkaisutahti muuttuu harvemmaksi ja epäsäännöllisemmäksi”. Tämä oli lopulta liikaa sanottu, sillä tarvitsimme sittenkin kunnollisen kesätauon.

Sitäkin suuremmalla innolla palaamme nyt blogin pariin, kun koulut ovat alkaneet ja kesä on kääntynyt kohti loppuaan. Olemme erityisen innoissamme siitä, että blogitiimimme aloittaa uudella, entistä vahvemmalla kokoonpanolla.

Kevään tiedonannot olivat tosin tässäkin kohtaa hieman virheelliset, mutta tällä kertaa kyseessä oli ali- eikä yliarviointi: tiimimme on nimittäin kasvanut ei yhdellä vaan kahdella!

TM Joona Korteniemen lisäksi blogimme kirjoittajakuntaan liittyy TT Juho Sankamo, joka on blogistina myös Seurakuntalainen.fi -sivustolla. Juho Sankamo on tiimimme ensimmäinen eksegeetti; hän on toiminut pitkään raamatunopettajana ja myös luterilaisena pappina. Kaikkien blogistiemme lyhyet esittelyt voi lukea uudistetulta Kirjoittajien esittely -sivulta. Sähköpostiyhteydet meihin löytyvät täältä.

Syksyn uutisena todettakoon myös se, että allekirjoittanut on aloittanut Radio Dein päivän blogistina keskiviikkoisin klo 8.45 ja 12.50 (uusinta). Teemana on (tietysti) ”irakilaisempi kuin luulit”, ja jaksot jatkuvat ainakin vuoden loppuun asti. Blogit tulevat myös kirjallisessa muodossa luettaviksi Seurakuntalainen.fi -sivustolle.

Aiemmasta poiketen olemme päättäneet tällä blogilla luopua vuoden teemasta. Tästedes kirjoittelemme katolisen teologian alalta tai näkökulmasta melko lailla vapaasti kiinnostuksen ja kysynnän mukaan. Aihetoiveita voi siis esittää.

Olemme myös päättäneet, että seuraava Hapatuspäivä pidetään ensi keväänä Oulussa. Tarkempi päivämäärä ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Ensi viikolla pääsemme taas vauhtiin kunnon artikkeleiden kanssa! Joka maanantai on luvassa uutta ja inspiroivaa katolista hapatusta – tilaa artikkelit mailitse, tykkää Facebookissa ja vinkkaa kaverille! Hapatusta itse kunkin syksyyn!

One comment

Kommentointi on suljettu.