Joulujohannes ja joulumietiskely

EMIL ANTON

Hyvää joulua! Tänä joulunaikana suosittelemme kuuntelemaan isä Oskari Juurikkalan (joka esiintyi myös Ylellä paavin joulutervehdyksen ja Urbi et orbi -siunauksen kommentaattorina) joulumietiskelyn Joulu on lasten juhla – ja tietysti muitakin hänen Hetki Jeesukselle -podcastinsa mietiskelyjä.

Lisäksi haluaisin jakaa kanssanne ”Joulujohanneksen” jaksot. Niissä keskustelen mielenkiintoisten vieraiden kanssa 1. Johanneksen kirjeen (UT2020:n mukaan) äärellä. Joulujohannes on jatkoa viime vuonna aloittamilleni Facebookissa, Youtubessa ja podcast-alustoilla julkaistuille keskusteluille. Aiemmat sarjat ovat olleet nimeltään ”Koronakalenteri” (Luuk.), ”Paastoripari” (Ap.t.), ”Helluntaiepistola” (Filem. ja Fil.), ”Juhannusjohannes” (2. ja 3. Joh.).

Joulujohanneksessa olivat vieraina dominikaaniveli Marie-Augustin Laurent-Huyghues-Beaufond, OPKOn Enä-Sepän leirikeskuksen johtaja Hanna-Maija Kukkohovi, Suomen entinen ulkoministeri ja Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini, Open Doors Finlandin toiminnanjohtaja Johanna Kultalahti ja Sleyn ja Inkerin kirkon pappi Johannes Häkämies. Kaikki jaksot ovat alla upotettuina tähän blogipostaukseen. Antoisia kuunteluhetkiä ja hyvää uutta vuotta 2022!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s